Η Feréikos πιστοποιήθηκε από την BQC σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2005.

Η Feréikos πιστοποιήθηκε από την BQC σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2005.

Η συνεργασία της BQC με την εταιρεία Feréikos αποτελεί τη χειροπιαστή απόδειξη, ότι οι πιο καινοτόμες και πολυβραβευμένες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων εμπιστεύονται την BQC για την πιστοποίηση τους. Συγκεκριμένα, η BQC ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση της εταιρείας Feréikos σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 22000:2005 με πεδίο «Παραγωγή, Τυποποίηση & Αποθήκευση Προϊόντων με βάση το Σαλιγκάρι».

Η διαρκής και στοχευμένη προσπάθεια της εταιρείας Feréikos, για παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων και παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, αναγνωρίζεται χρόνο με το χρόνο με σημαντικές βραβεύσεις π.χ Endeavor High Impact Entrepreneurs Globally-2014, Dieline Award Outstanding Achivements-2016, Pentawards Golden award-2016 κ.α.

H πιστοποίηση της Feréikos από την BQC, είμαστε σίγουροι ότι θα ενισχύσει τη θέση της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά και θα θέσει νέα όρια ως προς την ανάπτυξή της.

Λίγα λόγια για την Feréikos

Η Feréikos με έδρα την Αρχαία Κόρινθο ιδρύθηκε το 2007 από τις αδερφές Μαρία και Πένυ Βλάχου. Η εταιρία διαχειρίζεται εξ 'ολοκλήρου τη διαδικασία των σαλιγκαριών: Από την πρώτη ανάλυση του εδάφους ενός εκτροφείου έως και την τελική τυποποίηση και συσκευασία τους. Επιπλέον, επιβλέπει την παγκόσμια ανάπτυξη της εκτροφής σαλιγκαριών παρέχοντας εκπαίδευση και τεχνογνωσία, η οποία προέρχεται από την πολυετή εμπειρία της στον χώρο της βιομηχανίας.