Η κατασκευαστική εταιρεία μηχανημάτων MARTILTEK LTD με έδρα την Βουλγαρία, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001.

Η BQC πιστοποίησε την εταιρεία MARTILTEK LTD

Η κατασκευαστική εταιρεία μηχανημάτων MARTILTEK LTD με έδρα την Βουλγαρία, εντάσσεται πλέον στο ενεργό πελατολόγιο της BQC, καθώς μας εμπιστεύθηκε για την πιστοποίηση της σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001.

Λίγα λόγια για την MARTILTEK LTD

Η MARTILTEK LTD είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων συγκόλλησης πλέγματος στη Βουλγαρία και ένας απο τους πιο εξελιγμένους τεχνολογικά, παγκοσμίως. Ο οργανισμός έχει καταφέρει να παράγει τόσο τυποποιημένα, όσο και ειδικά μηχανήματα, γρήγορα και οικονομικά. Με κατανόηση στις ποικίλες ανάγκες της βιομηχανίας ράβδων και καλωδίων ανταποκρίνεται συνεχώς σε αυτές. Η τεχνική ομάδα είναι διαθέσιμη για να παρέχει καθοδήγηση, να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις και να βοηθήσει με τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις της εκάστοτε κατασκευής. Η MARTILTEK LTD έχει την δυνατότητα να προσφέρει οποιοδήποτε επίπεδο αναβάθμισης της υπάρχουσας γραμμής συγκόλλησης πλέγματος.

Διαβάσετε περισσότερα για την MARTILTEK LTD