Το Fabric Republic ενώνει τις δυνάμεις του με την BQC για καλό σκοπό!

Το Fabric Republic ενώνει τις δυνάμεις του με την BQC για καλό σκοπό!

Στα πλαίσια της διεξαγωγής δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποφασίσαμε να συμβάλουμε στο έργο του Fabric Republic. Το Fabric Republic αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πλεονάζοντος ρουχισμού στην Ελλάδα και λειτουργεί σε δύο επίπεδα, αφενός το κοινωνικό και αφετέρου το οικολογικό.

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει δωρεάν καθαρό ρουχισμό σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες ακολουθώντας μια διαδικασία συλλογής ρουχισμού, διαλογής, απολύμανσης και διανομής σε κοινωφελείς οργανισμούς. Ταυτόχρονα, τα ρούχα που χαρακτηρίζονται μη κατάλληλα προς χρήση προωθούνται στην ανακύκλωση με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση για τη δημιουργία upcycling δημιουργιών περιορίζοντας το οικολογικό αποτύπωμα. 

CALL TO ACTION: Συγκεντρώνουμε όλοι μαζί ρούχα που δεν χρησιμοποιούμε, ρούχα που είναι ξεχασμένα στις ντουλάπες μας! Για κάθε ηλικία και φύλο! Σημείο συλλογής θα είναι τα γραφεία της BQC (Γούναρη 96 & Λεωφ. Κηφισίας, Μαρούσι, 3ος όροφος), όπου μπορείτε καθημερινά 09.30 – 17.00 να δωρίσετε ρούχα μέχρι και τις 30/04/2021.

Η στήριξη και η συμβολή όλων μας σε τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελεί την κινητήρια δύναμη για έναν καλύτερο κόσμο!