Επικοινωνία:+30 211 2213726  

Add Value Bqc

BQC TogetherΘέλοντας να επιβραβεύσουμε τους Οργανισμούς/Επιχειρήσεις πελάτες μας για την δέσμευσή τους στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν, η BQC δημιούργησε ένα πρόγραμμα ανταμοιβής που τους δίνει πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο. Το πρόγραμμα BQC Together είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο δωρεάν Διαφήμισης και διεύρυνσης των Σημείων Πωλήσεων που μπορεί να προσφέρει η BQC στους πελάτες της και που θα μπορεί συνεχώς να επεκτείνεται. 

Το BQC Together βρίσκεται σε πιλοτική φάση και αφορά αρχικά τους πιστοποιημένους Οργανισμούς/Επιχειρήσεις της BQC σε Πρότυπα Διαχείρισης στην ελληνική αγορά. Καθώς το πρόγραμμα θα επεκτείνεται, θα εφαρμοστεί και στους πιστοποιημένους Οργανισμούς/Επιχειρήσεις της BQC σε χώρες του εξωτερικού, ώστε να ενώσουμε όλους τους πιστοποιημένους από την BQC οργανισμούς και να προωθήσουμε και τα ελληνικά προϊόντα/υπηρεσίες σε ελκυστικές αγορές του εξωτερικού.

Τι είναι το πρόγραμμα BQC Τogether

Στο BQC Together όλοι οι Οργανισμοί/Επιχειρήσεις που έχουν πιστοποιητικό από την BQC σε οποιοδήποτε Πρότυπο Διαχείρισης έχουν την ευκαιρία να επωφελούνται εκπτωτικών υπηρεσιών/προϊόντων από τους πιστοποιημένους Οργανισμούς/Επιχειρήσεις της BQC που είναι καταχωρημένοι στον Κατάλογο του BQC Together.

Παράλληλα, οι πιστοποιημένοι Οργανισμοί/Επιχειρήσεις μπορούν μέσω της καταχώρησής τους στον Κατάλογο BQC Together να προσφέρουν υπηρεσίες/προϊόντα της επιλογής τους σε ελκυστικές εκπτώσεις προς όλους τους πιστοποιημένους πελάτες της BQC, αλλά και σε ενδιαφερόμενους πελάτες  αυτών.

Με αυτόν τον τρόπο η BQC προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες για νέες συνεργασίες μεταξύ των Πιστοποιημένων πελατών της και των πελατών αυτών, δημιουργώντας ένα δίκτυο αμοιβαιότητας και ποιοτικής συναλλαγής.

Πληροφορίες

Δείτε το Φυλλάδιο του BQC Together

Αίτηση συμμετοχής στον κατάλογο BQC Together 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 

together@bqc.gr στο ή στο 2112213726