Πιστοποίηση Covid 19

Υπηρεσίες ελέγχου συμμόρφωσης σύμφωνα με Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Σε ποιους απευθύνεται

Η BQC είναι σε θέση να προσφέρει ανεξάρτητες, αμερόληπτες και αντικειμενικές Υπηρεσίες ελέγχου συμμόρφωσης σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων, οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα στα καταλύματα να αξιολογήσουν το επίπεδο παροχής ασφάλειας για την πρόληψη εμφάνισης αλλά και αντιμετώπιση ύποπτων και πιθανών κρουσμάτων.

Τι είναι οι Υπηρεσίες ελέγχου συμμόρφωσης

Στις 22/05/2020 το Υπουργείου Τουρισμού εξέδωσε τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα οποία θα πρέπει να λειτουργούν όλα τα τουριστικά καταλύματα για την πρόληψη εμφάνισης αλλά και αντιμετώπιση ύποπτων και πιθανών κρουσμάτων Covid-19.

Τα Πρωτόκολλα αυτά καθορίζουν τις προδιαγραφές για την επαναλειτουργία των τουριστικών καταλυμάτων και συγκεκριμένα περιγράφουν αναλυτικά και με μεγάλη σαφήνεια μεταξύ άλλων τις βασικές υποχρεώσεις των εργοδοτών, τα οργανωτικά μέτρα, τα μέτρα ατομικής υγιεινής και χρήσης μέσων ατομικής προστασίας, τα περιβαλλοντικά μέτρα και τα ειδικά μέτρα πρόληψης της διασποράς του Covid-19 και παρακολούθησης της υγείας των εργαζομένων και πελατών σχετικά με αυτόν.

Επίσης, ορίζουν με σαφήνεια τι πρέπει να κάνει η επιχείρηση για την αντιμετώπιση ύποπτου αλλά και πιθανού κρούσματος στις εγκαταστάσεις της.

Το τουριστικό κατάλυμα που ενδιαφέρεται να ελεγχθεί σύμφωνα με την τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726.

Η BQC είναι Διαπιστευμένος Φορέας από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων και εγγεγραμμένος φορέας ελέγχου στο Μητρώο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).

Έχει αναπτύξει ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο στον τουριστικό κλάδο και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στους ελέγχους συμμόρφωσης τήρησης του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου σε όλων των ειδών της επιχειρήσεις.

Με το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα μπορεί να εξυπηρετήσει όλη την επικράτεια με ταχύτητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

 

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!