BRC Food Safety/ IFS Food

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 

BRC Food Safety / IFS Food - Απαιτήσεις Προτύπων

Διάρκεια Προγράμματος: 1 ημέρα (6 ώρες)

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραµµα οι συµµετέχοντες θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις βασικές αρχές εφαρµογής και ελέγχου των τελευταίων εκδόσεων των προτύπων BRC Food Safety & IFS Food καθώς και να αποκτήσουν βασική εµπειρία πρακτικής εφαρµογής, µέσω παραδειγµάτων εφαρµογής.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Στελέχη επιχειρήσεων παραγωγικών ή μεταποιητικών μονάδων τροφίμων
  • Υπευθύνους διαχείρισης ασφάλειας και ποιότητας εταιρειών τροφίμων
  • Συντονιστές και μέλη ομάδας ασφάλειας τροφίμων
  • Φοιτητές (τεχνολόγους τροφίμων, γεωπόνους, χημικούς κ.α.)

Περιεχόμενα Εκπαιδευτικού Προγράμματος

  • Παρουσίαση των κύριων πεδίων απαιτήσεων, ομοιότητες και διαφορές των Προτύπων BRC Food Safety & IFS Food
  • Παρουσίαση του τρόπου ελέγχου, βαθμολόγησης και επιθεώρησης των Προτύπων BRC Food Safety & IFS Food
  • Παραδείγματα εφαρμογής 
  • Συζήτηση - ερωτήσεις - απορίες

Μεθοδολογία Εκπαίδευσης

Οι μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται περιλαμβάνουν διαλέξεις, χρήση απτών παραδειγμάτων και ομαδική συμμετοχή. 

Γιατί να επιλέξετε τη BQC 

Για την υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων επιλέγονται εισηγητές καταξιωμένοι, με μεγάλη γνώση και εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης και στον Κλάδο των Τροφίμων ειδικότερα. Η BQC, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της Κατάρτισης, έχει δημιουργήσει ένα ευρύτατο δίκτυο εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών σε όλον τον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιεί για να προσφέρει γνώσεις και εμπειρία υψηλού επιπέδου στον τομέα της Εκπαίδευσης.