Επικοινωνία:+30 211 2213726  

Webinar Βιομηχανικός Επιθεωρητής (Industrial Inspector) – Έλεγχοι Μηχανημάτων – Προβλέψεις Νομοθεσίας

Email
Ημερομηνία Διεξαγωγής: 09/05/2022
Industrial-Inspector
Κόστος Σεμιναρίου525,00 €
Περιγραφή

Webinar Βιομηχανικός Επιθεωρητής (Industrial Inspector) – Έλεγχοι Μηχανημάτων – Προβλέψεις Νομοθεσίας

Καθώς ο βιομηχανικός τομέας αποτελεί πηγή πολλών και διαφορετικών κινδύνων για την υγιεινή και την ασφάλεια των εργαζομένων, η ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία έχουν θεσπίσει νόμους και οδηγίες που καθορίζουν υποχρεωτικούς τους περιοδικούς  ελέγχους καλής λειτουργίας μηχανημάτων.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευθούν στο αντικείμενο των βιομηχανικών ελέγχων σε μηχανήματα (Ανυψωτικά – Δοχεία Πίεσης – Ανελκυστήρες – Κυλιόμενες Κλίμακες), ενώ θα παρουσιαστούν συνοπτικά οι προβλέψεις της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, αναφορικά με τους ελέγχους στα παραπάνω είδη μηχανημάτων (είδη και περιοδικότητα ελέγχων, σημεία ελέγχου, προσόντα επιθεωρητών).

Η εκπαίδευση αυτή συμβάλει άμεσα στην μείωση των κινδύνων που παρουσιάζονται κατά την εργασία σε κάθε είδους βιομηχανικό περιβάλλον εργασίας, όπου λειτουργούν τα παραπάνω είδη. Βιομηχανικοί Επιθεωρητές (Industrial Inspectors) ονομάζονται οι τεχνικοί – μηχανικοί, που (βάσει καθορισμένων κριτηρίων) ελέγχουν και πιστοποιούν την καλή λειτουργία αυτών.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 09/05/2022

Γλώσσα: Ελληνική

Κόστος: 525€

Σε ποιους απευθύνεται

  • Στο σύνολο των Βιομηχανιών και επιχειρήσεων που διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα – δοχεία πίεσης – ανελκυστήρες – κυλιόμενες κλίμακες
  • Εργαζόμενους σε βιομηχανικό περιβάλλον
  • Χειριστές και συντηρητές μηχανημάτων

Τεχνικούς ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.