+30 211 2213726

Η BQC είναι Διαπιστευμένος Ελληνικός Φορέας Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης που ειδικεύεται στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων/Υπηρεσιών σύμφωνα µε Διεθνή Πρότυπα και στη Διεξαγωγή Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, η εγκυρότητα και η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών που εκδίδει έχουν παγιώσει τη διεθνή της παρουσία σε πάνω από 15 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η BQC απευθύνεται σε όλων των ειδών τις επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και στη διεθνή αγορά και θέλουν να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις σε θέματα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων, Περιβαλλοντικής και Ενεργειακής Διαχείρισης, Υγείας και Ασφάλειας.

Η BQC προσεγγίζει κάθε επιχείρηση-πελάτη ως έναν επιχειρηματικό εταίρο, αναγνωρίζοντας ότι κάθε οργανισμός ακολουθεί τη δική του δυναμική εξέλιξη μέσα στο τοπίο της παγκόσμιας αγοράς. To όραμα της BQC είναι να προσθέτει αξία στις επιχειρήσεις και στους οργανισμούς που συνεργάζεται για να τους δίνει ώθηση να αναπτυχθούν.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

2008 – Ιδρύεται η BQC
2008 – Η BQC διαπιστεύεται από το Ε.ΣΥ.Δ. για τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας (Αρ. Πιστ, 546) και εκδίδει το πρώτο της πιστοποιητικό κατά ISO 9001:2008
2011 – Η BQC επεκτείνεται στην παγκόσμια αγορά
2012 – H BQC εκδίδει το πρώτο της πιστοποιητικό στο Ιράν
2013 - H BQC εκδίδει το πρώτα της πιστοποιητικά στην Ινδία και στην Σαουδική Αραβία
2015 – Η BQC επεκτείνει την παρουσία της και εκδίδει τα πρώτα της πιστοποιητικά στην Ιταλία, Αίγυπτο, Κίνα, Κουβέιτ και Βουλγαρία.
2015 - Η BQC πιστοποιείται από την PECB για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων
2016 – Η BQC διαπιστεύεται από το Ε. ΣΥ. Δ. για τα Συστήματα Διαχείρισης και Ασφάλειας Τροφίμων (Αρ. Πιστ. 546-5)
2016 – Η BQC πιστοποιείται από την «STAREGISTER Inc.» για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
2016 – Η BQC διαπιστεύεται από το Ε. ΣΥ. Δ. για τη διενέργεια επιθεωρήσεων κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων (Αρ. Πιστ. 1032)
2016 - Η BQC συνεργάζεται με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ-UNIDO) για τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων
2017 - Η BQC επεκτείνει την παρουσία της στην Τουρκία και στο Βιετνάμ
2018 - Η BQC επεκτείνεται στη Νιγηρία, στην Γκάνα, στο Πακιστάν, στη Λιβερία, στο Ομάν, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στη Μαλαισία
2018 - Η BQC διαπιστεύεται από το Ε.ΣΥ.Δ. για τα Συστήματα Διαχείρισης και Ασφάλειας στην Εργασία και για τα Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. (Αρ. Πιστ. 546-8)
2018 - Η BQC διαπιστεύεται από το Ε.ΣΥ.Δ. για τα Συστήματα Διαχείρισης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. (Αρ. Πιστ. 546-8)

 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ BQC

Στην BQC κατανοούμε ότι οι προσπάθειες των ανθρώπων που τη στελεχώνουν είναι αυτές που οδηγούν την εταιρεία μας στην πρόοδο. Κάθε μικρή και μεγάλη μας κατάκτηση είναι ο καθρέφτης αυτής της ομαδικής διαδικασίας.  Όλα τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας απολαμβάνουν το πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας της BQC και ενθαρρύνονται να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν το όραμα της εταιρείας. 

Την BQC πλαισιώνουν καταξιωμένα, έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη της διεθνούς αγοράς στον τομέα της Πιστοποίησης. Οι επιθεωρητές της BQC είναι πιστοποιημένοι και εγγεγραμμένοι σε σχετικά μητρώα Οργανισμών Πιστοποίησης Προσώπων, εξασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Γνωρίζοντας ότι η Διασφάλιση της ποιότητας έχει ως τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο, η BQC αποδεικνύει το  όραμά της για τη Διασφάλιση της ποιότητας του εργασιακού της περιβάλλοντος, διατηρώντας ζωντανή τη σχέση των ανθρώπων που την αποτελούν. Ομαδικές συναντήσεις με τα στελέχη και το προσωπικό της, βοηθούν όλους να συμμετέχουν ενεργά στους στόχους που θέτει η Διοίκηση της Εταιρείας. 

 ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ

Η BQC παρέχει τις υπηρεσίες της διεθνώς μέσω του διευρυμένου δικτύου που αναπτύσσει.
Η BQC εκπροσωπείται στις παρακάτω χώρες:
 
ΑΙΓΥΠΤΟΣ:egyptoffice@bqc.gr
ΒΙΕΤΝΑΜ:vietnamoffice@bqc.gr
ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ:uaeoffice@bqc.gr 
ΙΝΔΙΑ: indiaoffice@bqc.gr 
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ:idoffice@bqc.gr 
ΙΤΑΛΙΑ:italyoffice@bqc.gr  
Ν. ΚΟΡΕΑ:koreaoffice@bqc.gr
ΚΟΥΒΕΙΤ:kuwaitoffice@bqc.gr
ΛΙΒΑΝΟΣ:bqcleb@bqc.gr
ΜΑΛΑΙΣΙΑ:myoffice@bqc.gr 
Ν.ΑΦΡΙΚΗ:s.africa@bqc.gr
ΠΑΚΙΣΤΑΝ:pkoffice@bqc.gr 
Σ. ΑΡΑΒΙΑ:gccoffice@bqc.gr 
ΣΥΡΙΑ:syriaoffice@bqc.gr 
 

 ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Η BQC αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, παρέχει πιστοποιητικά διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ) και από Φορείς Διαπίστευσης του Εξωτερικού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει την εγκυρότητα και αναγνωρισιμότητα των πιστοποιητικών της στην παγκόσμια αγορά. 

Η BQC είναι διαπιστευμένη από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ/ISO 17021-1 στην πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης και κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ/ISO 17065:2012 στην Πιστοποίηση Προϊόντων/Υπηρεσιών. Τα σχετικά πιστοποιητικά και αναλυτικά πεδία διαπίστευσης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Ε.ΣΥ.Δ.

 ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Αναγνωρίζοντας το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, η BQC έχει συνάψει συνεργασίες με διεθνείς φορείς, την STAREGISTER και την PECB, ώστε να διασφαλίζει το συνεχή συγχρονισμό της στις αλλαγές του κλάδου των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στα πρότυπα Πιστοποιήσεων.