Πιστοποίηση ISO 50001

ISO 50001:2018/ EN 16001:2009 – Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρότυπο ISO 50001 είναι κατάλληλο για όλους τους οργανισμούς, ανεξαρτήτως μεγέθους, τομέα ή γεωγραφικής περιοχής.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μια ενεργοβόρο βιομηχανία ή μια εταιρεία που λειτουργεί με πολλά υποκαταστήματα και εγκαταστάσεις, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες ενέργειας.

Τι είναι το ISO 50001

Το ISO 50001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα για τη διαχείριση ενέργειας, που διασφαλίζει ότι οι οργανισμοί που το ακολουθούν έχουν εγκατεστημένες διεργασίες για την ορθή διαχείριση της ενέργειας.

Καθώς οι επιχειρήσεις γίνονται ολοένα και περισσότερο περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένες και το κόστος ενέργειας συνεχώς αυξάνεται, η εφαρμογή του ISO 50001 μπορεί να αποτελέσει ένα χαμηλού κόστους εργαλείο για τη διασφάλιση της αποτελεσματικής χρήσης της ενέργειας για τον οργανισμό και για τη συμμετοχή της στην προσπάθεια διάσωσης των ορυκτών πόρων της γης και τη μείωση του κόστους.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πιστοποιηθεί με βάση το Πρότυπο ISO 50001 έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο Προτύπου ISO 50001

Ενημερωθείτε για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της BQC σχετικά με το Πρότυπο ISO 50001:2011

Η BQC είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και τα Πιστοποιητικά που εκδίδει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Οι επιθεωρητές της BQC αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν επιχειρηματικό συνεργάτη ώστε να επιτυγχάνονται επιθεωρήσεις με μεγάλη εξειδίκευση, αναλυτικά αποτελέσματα και Υψηλή προστιθέμενη Αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Τα οφέλη που προσφέρει

Βελτιστοποίηση της χρήσης των ενεργειακών πηγών και των σχετικών με την ενέργεια περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

Μείωση κόστους ενέργειας.

Μείωση κατανάλωσης ενέργειας.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς η επίδειξη ενδιαφέροντος για τη διαχείριση ενεργειακών πόρων και η προσπάθεια προστασίας του πλανήτη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου μπορεί να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα της επιχείρησης και να προσελκύσει περιβαλλοντικά ευαίσθητους πελάτες.

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!