H παράδοση του πιστοποιητικού στον Δρ. Φίλιππο Τσιμπόγλου, Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος από τον Τηλέμαχο Αγγελίτσα, Γενικό Διευθυντή της BQC.

H Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος συνεργάστηκε με την BQC για την πιστοποίηση του ISO 9001:2015

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), ένας από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς οργανισμούς της χώρας μας, πιστοποιήθηκε από την BQC για το πρότυπο ISO 9001:2015 στο πεδίο των Δραστηριοτήτων των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και τη Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου ειδική εκδήλωση απονομής του πιστοποιητικού στον Δρ. Φίλιππο Τσιμπόγλου, Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στα γραφεία της Διοίκησης στο νέο κτίριο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο κύριος Αγγελίτσας, Γενικός Διευθυντής της BQC, παραδίδοντας το πιστοποιητικό εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση και τιμή για τη συνεργασία της BQC με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, έναν ιστορικό εθνικό πολιτιστικό οργανισμό. Στην απονομή παρευρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΝΕΣΤΩΡ Συμβουλευτική Α.Ε., η οποία υποστήριξε το προσωπικό της ΕΒΕ στην υλοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, κύριος Γεώργιος Στόγιας.

Με την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητάς της, η ΕΒΕ ενισχύει την ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών που παρέχει στους Έλληνες πολίτες εκπληρώνοντας με τον ουσιαστικότερο τρόπο τους ιδρυτικούς και ιστορικούς της σκοπούς για την ενεργητική προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τη διαφύλαξη της «εθνικής μνήμης» και την προστασία του δικαιώματος των πολιτών για πρόσβαση στην πληροφορία.

Διαβάστε περισσότερα για την Εθνική Βιβλιοθήκη της Eλλάδος

H BQC επιθεώρησε την ΕLVIART σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HALAL

H BQC επιθεώρησε την ΕLVIART σύμφωνα με τις προδιαγραφές του HALAL

Η BQC υλοποίησε ακόμη ένα σημαντικό έργο πιστοποιώντας τα προϊόντα της εταιρείας ΕLVIART KALOIDAS S.A., ηγετικής εταιρείας στην Ελλάδα για την παραγωγή πίτας για σουβλάκια, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου HALAL. Μέσω της συνεργασίας της με αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης του εξωτερικού, η BQC παρέχει πιστοποίηση Halal με διεθνή αναγνώριση και καθίσταται ο πρώτος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα που προσφέρει αυτή την υπηρεσία.

Η ELVIART, με την πιστοποίηση των προϊόντων της κατά Halal, επιβεβαιώνει στους καταναλωτές την πλήρη συμμόρφωσή της με το πρότυπο και με τις απαιτήσεις για την ασφάλεια και την υγιεινή των προϊόντων της, ενώ παράλληλα ενισχύει τo εξαγωγικό της προφίλ, αποκτώντας πρόσβαση σε καταναλωτικό κοινό που επιλέγει προϊόντα που τηρούν τις απαιτήσεις του ισλαμικού νόμου και τους αντίστοιχους εθνικούς κανονισμούς.

Ένα σύστημα διαχείρισης τροφίμων κατά Halal βασίζεται στο πρότυπο ISO 22000:2005 και στις αρχές του HACCP, δίνοντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία στις εταιρείες να εφαρμόσουν τα εν λόγω πρότυπα συμπληρωματικά. Η πιστοποίηση Halal αφορά εταιρείες όλων των μεγεθών και προσδίδει υψηλή προστιθέμενη αξία σε εταιρείες που ειδικεύονται στους τομείς των τροφίμων και της τροφοδοσίας, των φαρμάκων, της εφοδιαστικής αλυσίδας, του τουρισμού, των καλλυντικών, της υγειονομικής περίθαλψης κ.λπ. και σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις εξαγωγές τους σε χώρες που απαιτούν συμμόρφωση με τη Σαρία. Ta πιστοποιητικά Halal που προσφέρει η BQC γίνονται αποδεκτά σε όλο τον κόσμο, αφού είναι αναγνωρισμένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς διαπίστευσης Halal παγκοσμίως.

Στην BQC είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την ολοκλήρωση αυτής της σημαντικής συνεργασίας που επιβεβαιώνει την αναγνωρισιμότητα και αξιοπιστία του φορέα μας για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει σε εταιρείες όλων των κλάδων και όλων των μεγεθών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Περισσότερα για την ΕLVIART KALOIDAS S.A.

Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης.

Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης

Η BQC, Φορέας Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης με Διεθνή παρουσία σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης.

Η BQC προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την συνεργατικότητα και την προσωπική ανέλιξη, με κύριο κριτήριο την ικανοποίηση του εργαζόμενου και την σταθερή και συνεχώς εξελισσόμενη απόδοσή του.

 

Αρμοδιότητες Θέσεως Εργασίας

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν:

 • Υλοποίηση Επιθεωρήσεων Συστημάτων Ποιότητας ISO 9001 & άλλων προτύπων αναλόγως την ακαδημαϊκή κατάρτιση και την αντίστοιχη εμπειρία, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό
 • Υποστήριξη στα τμήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών
 • Ανασκόπηση φακέλων επιθεώρησης για έκδοση αποφάσεων πιστοποίησης
 • Επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες επιθεωρητές για την παρακολούθηση και ορθή ολοκλήρωση των επιθεωρήσεων
 • Παρακολούθηση και τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και προθεσμιών που αφορούν τις επιθεωρήσεις

 

Απαιτούμενες δεξιότητες και εμπειρία

Ο υποψήφιος πρέπει να έχει τις ακόλουθες δεξιότητες και εμπειρία:

 • 3 χρόνια ελάχιστη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (γνώσεις άλλων προτύπων π.χ. ISO 14001, OHSAS 18001 και ISO 22000 και σχετική εμπειρία επιθεωρήσεων θα συνεκτιμηθούν)
 • Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΑΤΕΙ/ΑΕΙ θετικής κατεύθυνσης, (σχετικό μεταπτυχιακό θα συνεκτιμηθεί)
 • Εξαιρετική χρήση αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο
 • Εξαιρετικός χειρισμός Η/Υ, διαδικτύου και προγραμμάτων MS Office
 • Ικανότητα επικοινωνίας & επίδειξη πνεύματος συνεργασίας, αντίληψης και προσαρμοστικότητας
 • Τήρηση ευγενούς συμπεριφοράς
 • Επιθυμία να εργαστεί σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα στα Αγγλικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η BQC πιστοποιεί την ΚΤΕΟHellas Α.Ε. με βάση το πρότυπο ISO 37001

Η ΚΤΕΟHellas A.E. πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 37001 κατά της διαφθοράς και της δωροδοκίας

Η ΚΤΕΟHellas A.E., πρωτοπορώντας στον κλάδο των τεχνικών ελέγχων οχημάτων, πιστοποιήθηκε από την BQC για το πρότυπο ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς στο πεδίο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων. Η KTEOHellas A.E. είναι η πρώτη εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα η οποία πιστοποιείται για την ανάπτυξη και εφαρμογή, σε όλα τα ΚΤΕΟ της, Συστήματος Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς και Δωροδοκίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 37001:2016. Για την ανάπτυξη ενός λειτουργικού συστήματος διαχείρισης, η ΚΤΕΟHellas A.E. εμπιστεύτηκε τους έμπειρους συμβούλους της PRIORITY, ενώ η επιθεώρηση πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης BQC.

Ακολουθώντας την απαιτητική προσέγγιση του συγκεκριμένου προτύπου, η ΚΤΕΟ HELLAS βελτιστοποίησε τους μηχανισμούς παρακολούθησης, πρόληψης και αντιμετώπισης περιστατικών διαφθοράς / δωροδοκίας, ενώ πλέον έχει καθορίσει ενέργειες δέουσας επιμέλειας που σχετίζονται με τις συναλλαγές της εταιρείας, την επιλογή συνεργατών-προμηθευτών και την επιλογή στελεχών-τεχνικών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, για την απονομή του πιστοποιητικού, όπου ο κος Γιώργος Ματσούκας, Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας της ΚΤΕΟHellas A.E. δήλωσε: «Η προσήλωση της εταιρείας στην ποιότητα των υπηρεσιών της αποτελεί στρατηγική μας επιλογή. Με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, η ΚΤΕΟHellas A.E. αποδεικνύει τη βαθιά δέσμευση όλων μας στη διαφάνεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους».

Στην εκδήλωση, εκ μέρους της BQC, παραβρέθηκε ο κος Τηλέμαχος Αγγελίτσας, Γενικός Διευθυντής του Φορέα ενώ εκ μέρους της PRIORITY παραβρέθηκαν ο κος Γιώργος Γούλας, Senior Business Consultant, και η κα Λίλη Μυλωνά, Marketing Manager.

Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Υπάλληλο Γραφείου – Γραμματειακή Υποστήριξη.

Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Υπάλληλο Γραφείου – Γραμματειακή Υποστήριξη

Η BQC, Φορέας Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης με Διεθνή παρουσία σε 13 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενδιαφέρεται να προσλάβει Υπάλληλο Γραφείου – Γραμματειακή Υποστήριξη.

Η BQC προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προωθεί την συνεργατικότητα και την προσωπική ανέλιξη, με κύριο κριτήριο την ικανοποίηση του εργαζόμενου και την σταθερή και συνεχώς εξελισσόμενη απόδοσή του.

Αρμοδιότητες Θέσεως Εργασίας

Οι κύριες αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν:

 • Εκτέλεση δραστηριοτήτων διοικητικής υποστήριξης και υποστήριξης γραφείου, συμπεριλαμβανομένων εργασιών επεξεργασίας κειμένου, εισαγωγής δεδομένων κ.α
 • Διαχείριση φακέλων πελατών και διατήρηση συστήματος αρχειοθέτησης
 • Χειρισμός τηλεφωνικού κέντρου
 • Επικοινωνία με πελάτες και συνεργάτες για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση έργων
 • Παρακολούθηση χρονοδιαγραμμάτων και προθεσμιών
 • Διατήρηση καλής εικόνας της εταιρείας σε επισκέπτες, πελάτες και συνεργάτες

Απαιτούμενες δεξιότητες και εμπειρία

Ο υποψήφιος πρέπει να έχει τις ακόλουθες δεξιότητες και εμπειρία:

 • Εξαιρετικές οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες. Πρότερη επαγγελματική εμπειρία σε τμήμα Διοίκησης Επιχείρησης θα εκτιμηθεί
 • Υψηλό επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια με την ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών καθηκόντων και αντικρουόμενων προτεραιοτήτων χωρίς να χάνεται η εστίαση στον προγραμματισμό
 • Εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας, τόσο προφορικές όσο και γραπτές
 • Εξαιρετική χρήση αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο
 • Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
 • Εξαιρετικός χειρισμός Η/Υ, διαδικτύου και προγραμμάτων MS Office
 • Εξαιρετικές δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
 • Δυνατότητα προσαρμογής και καθορισμού προτεραιοτήτων για την τήρηση προθεσμιών
 • Ικανότητα επικοινωνίας & επίδειξη πνεύματος συνεργασίας, αντίληψης και προσαρμοστικότητας
 • Τήρηση ευγενούς συμπεριφοράς
 • Επιθυμία να εργαστεί σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά σημειώματα στα Αγγλικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η παράδοση του πιστοποιητικού της BQC στον Γενικό Διευθυντή της Zetes Netwave A.E., κύριο Παντελάτο.

Η BQC πιστοποίησε τη Zetes Netwave A.E. σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001

H BQC υλοποίησε άλλο ένα σημαντικό έργο, πιστοποιώντας την εταιρεία Zetes Netwave A.E., μέλος της διεθνούς εταιρείας Zetes (Euronext Brussels: ZTS), για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει στο πεδίο Ανάπτυξη, Εμπορία και Υποστήριξη Λογισμικού Εξοπλισμού, με βάση το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008.

Η εφαρμογή και πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της εταιρείας επιβεβαιώνουν τη βελτιστοποιημένη εφαρμογή των διαδικασιών που οδηγούν στη συνεχή ανάπτυξή της καθώς και την απόλυτη δέσμευσή της για την παροχή άρτιων και πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων προς τους πελάτες της.

Η παράδοση του πιστοποιητικού έγινε παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Zetes Netwave A.E., κύριου Παντελάτου, στις 25 Μαΐου, στα γραφεία της εταιρείας. Ο κος Αγγελίτσας, Γενικός Διευθυντής της BQC, παραδίδοντας το πιστοποιητικό εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη γόνιμη συνεργασία της BQC με τη Zetes Netwave A.E. που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της στην Ελλάδα και διεθνώς. Μία συνεργασία που αποδεικνύει έμπρακτα την αξιοπιστία που έχει παγιώσει η BQC στον χώρο της πιστοποίησης, μέσω της υψηλής της τεχνογνωσίας και των ποιοτικών υπηρεσιών της.

Λίγα λόγια για τη Zetes

Η Zetes (Euronext Brussels: ZTS) είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή λύσεων φορητότητας και ταυτοποίησης για προϊόντα και άτομα. Χάρη στη χρήση τεχνολογιών αιχμής, η Zetes παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ταχύτητα και την ποιότητα εκτέλεσης των διαδικασιών τους και να αυξήσουν την ακρίβεια των δεδομένων τους, παραμένοντας με τον τρόπο αυτό στην πρωτοπορία του κλάδου τους. Η Zetes ιδρύθηκε το 1984 και αποτελεί έναν διεθνή όμιλο με υψηλή εξειδίκευση στις λύσεις ταυτοποίησης και φορητότητας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαθέτει μια ομάδα από περισσότερους από 1.100 ειδικούς σε 20 χώρες από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.