Ημερίδα - Doing Business in the Arab world

Η BQC στην Ημερίδα «Doing Business in the Arab world»

Έπειτα από την πολυετή δραστηριότητά της και επιτυχημένη παρουσία της σε χώρες του εξωτερικού και ιδιαίτερα της Μέσης Ανατολής, η BQC, ως μέλος του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως, παρευρέθηκε στην Ημερίδα “Doing Business in the Arab World” που διοργάνωσε το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο και έγινε την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 στο Divani Caravel Hotel Αθηνών.

Η BQC δήλωσε ενεργά το παρόν στην Ημερίδα κυρίως μέσω των B2B συναντήσεων που έγιναν μετά το πέρας των ομιλιών. Στις συναντήσεις αυτές, εκπρόσωποι επιχειρήσεων αραβικών χωρών αλλά και πολλών ελληνικών επιχειρήσεων έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της BQC και τέθηκαν οι βάσεις για την ακόμη μεγαλύτερη παρουσία της σε αυτές τις χώρες.

Στην Ημερίδα παρευρέθηκαν Άραβες Πρέσβεις, Έλληνες αξιωματούχοι και εκπρόσωποι εμπορικών οργανισμών, Άραβες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και Διευθύνοντες Σύμβουλοι από επτά χώρες, Αίγυπτο, Ερμπίλ-Ιράκ, Ιορδανία, Λίβανο, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Παλαιστίνη, εκπρόσωποι του Αραβοελληνικού Επιμελητηρίου, ο κ. Γιώργος Κατρούγκαλος (Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος), σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής και εξωτερικής πολιτικής καθώς και περισσότεροι από 190 Έλληνες επιχειρηματίες. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, συζητήθηκαν θέματα κουλτούρας των επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας στον αραβικό κόσμο, επιχειρηματικές πρακτικές και εμπειρίες.