Διενέργεια επιθεωρήσεων υγιεινής στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σφραγίδα της BQC

Διενέργεια επιθεωρήσεων υγιεινής στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη σφραγίδα της BQC

Η BQC υλοποίησε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο ενός ακόμα σημαντικού έργου, επιθεωρώντας αριθμό καταστημάτων του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αττική αλλά και στο νησί της Χίου. Συγκεκριμένα, ανέλαβε τη διεξαγωγή επιθεωρήσεων υγιεινής σε επιλεγμένα καταστήματα του Ομίλου ΑΒ Βασιλόπουλος, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας, την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων που διατίθενται στον καταναλωτή, καθώς και την συμμόρφωση με την κείμενη Νομοθεσία.

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό με υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής στον χώρο των τροφίμων, η BQC αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε Οργανισμό που εμπλέκεται στην εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων.  

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση και ευθύνη για εμάς, το ότι οι εξέχουσες επιχειρήσεις του χώρου τροφίμων, όπως ο Όμιλος ΑΒ Βασιλόπουλος που είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικής πώλησης τροφίμων, μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν ως συνεργάτες τους στην προσπάθειά τους να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στο καταναλωτικό κοινό.

Λίγα λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος Α.Ε., μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων στην Ελλάδα, είναι μέλος του Βέλγικου Ομίλου Ahold Delhaize και διαθέτει 294 Super Markets, 16 Cash & Carry και 118 καταστήματα franchise σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενώ απασχολεί περισσότερους από 13.500 εργαζόμενους.

Με πολυετή εμπειρία στην εγχώρια αγορά και άριστη οργάνωση κατέχει κορυφαία θέση στις αλυσίδες τροφίμων στην Ελλάδα. Εδώ και σχεδόν 80 χρόνια έχει καθιερωθεί στη συνείδηση τόσο του εμπορίου όσο και των πελατών-καταναλωτών ως η πλέον πρωτοποριακή και καινοτόμος αλυσίδα Super Market.