Η BQC πιστοποίησε την τεχνική εταιρεία έργων πρασίνου “Τοπιοδομή ΕΠΕ”

ISO 37001:2016 – Νέα πιστοποίηση της εταιρείας «Palau International Ship Registry – PISR» κατά της δωροδοκίας

H BQC, όντας ο 2ος Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα και ένας από τους πρώτους στον κόσμο που ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαπίστευσή του από το Ε.ΣΥ.Δ, υλοποίησε ακόμα ένα σημαντικό έργο πιστοποίησης κατά της δωροδοκίας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 37001:2016, πιστοποιώντας το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR) στα κεντρικά του γραφεία στον Πειραιά.

H επιλογή της BQC από την PISR για την πιστοποίηση του Συστήματος κατά της Δωροδοκίας που εφαρμόζει, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της BQC στην διαπιστευμένη πιστοποίηση κατά της Δωροδοκίας καθώς η PISR είναι το πρώτο και μοναδικό Νηολόγιο στον κόσμο που εφαρμόζει και έχει πιστοποιηθεί για το πρότυπο ISO 37001: 2016 για την καταπολέμηση της δωροδοκίας.

Λίγα λόγια για το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR)

Η PISR, με γραφεία στην Αμερική και στην Ευρώπη, παρέχει στους πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων τα υψηλότερα πρότυπα διοικητικών, νομικών, τεχνικών και υποστηρικτικών λειτουργιών. Το Διεθνές Νηολόγιο του Παλάου (PISR) είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και αποτελεσματικό νηολόγιο του κόσμου, το οποίο επενδύει σε προηγμένη τεχνολογία, σε προσωπικό με μεγάλη πείρα και έχει δημιουργηθεί ως εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικό νηολόγιο. Έχει περισσότερους από 40 επίσημους αντιπροσώπους σε 22 χώρες και περισσότερους από 80 επίσημους επιθεωρητές της σημαίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τον τρόπο αυτόν, το PISR μπορεί να παρέχει πραγματικά υπηρεσίες υποστήριξης στους πελάτες του σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα.