Η Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε. πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με τα Πρότυπα ISO 22000 & ISO 9001.

Η Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε. πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με τα Πρότυπα ISO 22000 & ISO 9001.

Η BQC ολοκλήρωσε με επιτυχία την πιστοποίηση της εταιρείας Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε. σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Διεθνών Προτύπων ISO 22000:2005 και ISO 9001:2015. Νιώθουμε ιδιαίτερη και πολύ μεγάλη ικανοποίηση για αυτό το σημαντικό έργο, καθώς η Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε., μια εταιρεία άρρηκτα συνδεδεμένη με το ελληνικό τσίπουρο, εμπιστεύθηκε την τεχνογνωσία και εμπειρία της BQC για την πιστοποίηση του ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης που εφαρμόζει με πεδίο «Παραγωγή και Διακίνηση Προϊόντων Οινοποιίας και Αποσταγματοποιίας».

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου ειδική εκδήλωση απονομής των πιστοποιητικών στον κ. Τσιλιλή Μάκη στη Ράξα Τρικάλων στη έδρα της επιχείρησης.

Ο κύριος Αγγελίτσας Τηλέμαχος, Γενικός Διευθυντής της BQC, παραδίδοντας τα πιστοποιητικά εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη συνεργασία της BQC με την Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε., μιας εταιρείας σταθμό στην ελληνική αποσταγματοποιία και οινοποιία. Στην απονομή παρευρέθηκαν επίσης και ο κ. Τσιλιλής Γιώργος καθώς και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων κ. Τελειώνης Χρήστος, ο οποίος υποστήριξε την εταιρεία στην εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης.

Λίγα λόγια για την Κ. ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε.

Η οικογένεια Τσιλιλή είναι η πρώτη που τυποποίησε τσίπουρο στη Θεσσαλία, με την ομώνυμη γεωγραφική ένδειξη, αναγνωρισμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η φιλοσοφία που την χαρακτηρίζει είναι ο σεβασμός της ιδιαιτερότητας και της διαφορετικότητας της κάθε περιοχής, κάθε γωνιάς της ελληνικής γης, που κρύβει τους δικούς τους ξεχωριστούς θησαυρούς. Σήμερα συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια για την ανάδειξη και διεθνή καταξίωση του τσίπουρου, του αυθεντικού αυτού ελληνικού ποτού.