Κατάταξη Ξενοδοχείων του Ομίλου Ζeus Hotels

Κατάταξη Ξενοδοχείων του Ομίλου Ζeus Hotels

Με την σφραγίδα της BQC ο Όμιλος Zeus Hotels ολοκλήρωσε επιτυχώς τη διαδικασία αξιολόγησης για την κατάταξη σε κατηγορίες Αστέρων στα δύο από τα συνολικά 6 ξενοδοχεία που διαθέτει, το Cosmopolitan στο νησί της Ρόδου και το The Village Resort & Waterpark στην Κρήτη.

H Zeus Hotels είναι μια σύγχρονη εταιρία που εξειδικεύεται στην διαχείριση ξενοδοχείων, προσφέροντας ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Τα ξενοδοχεία ελέγχθηκαν από την BQC και κατατάχθηκαν στην κατηγορία των 4 αστέρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΞΕΕ, ενώ αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας και των υπολοίπων. Κάτω από την ομπρέλα της Ζeus Hotels ανήκουν πολύ σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες, όπως τα ξενοδοχεία Sentido Blue Sea Beach, Cook’s Club Hersonissos Crete, SunConnect Marina Beach, The Village Resort & Waterpark και Neptuno Beach στην Κρήτη και το ξενοδοχείο Cosmopolitan στο νησί της Ρόδου.

Η Zeus Hotels έχει εμπιστευτεί την BQC και για την πιστοποίηση του Ομίλου σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2005 & ISO 14001:2015. Συγκεκριμένα, έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2005 για την εφαρμογή του σε ολόκληρο το επισιτιστικό τμήμα των ξενοδοχείων της και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 14001:2015 για την εφαρμογή του σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου.

Η συνεργασία με τον Όμιλο Zeus Hotels αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την BQC, καθώς αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη αναγνώριση της αξιοπιστίας που φέρει το όνομα της BQC και στον κλάδο του τουρισμού στην Ελλάδα.