Η BQC πραγματοποίησε Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ISO/IEC 17020:2012 – Απαιτήσεις Προτύπου για την οργάνωση και λειτουργία των φορέων που εκτελούν ελέγχους

Η BQC πραγματοποίησε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food»

Διαθέτοντας υψηλή γνώση και πλούσια εμπειρία στο χώρο των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, η BQC διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στα γραφεία της στο Μαρούσι το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food.

Στόχος του προγράμματος ήταν να καταρτίσει άρτια τους συμμετέχοντες ως προς στους κανονισμούς του Νομοθετικού/Κανονιστικού πλαισίου (FSMA - Food Safety Modernization Act) του FDA (Food and Drug Authority) των Η.Π.Α., εξασφαλίζοντάς τους το PCQI, απαραίτητο ατομικό πιστοποιητικό για την ομαλή εξαγωγική δραστηριότητα των εταιρειών τους προς τις ΗΠΑ.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, υπό την καθοδήγηση του Τεχνικού Διευθυντή της BQC και εγκεκριμένου PCQI επικεφαλής εκπαιδευτή από τον FSPCA, κο Δημήτρη Κατσιέρη, κάλυψε ένα ευρύ φάσμα παραδοτέων όπως ανασκόπηση του σχεδίου ασφάλειας των τροφίμων, ελέγχους πρόληψης διεργασιών, διαδικασίες επαλήθευσης και επικύρωσης, παραδείγματα και ασκήσεις του Σχεδίου Ασφάλειας Τροφίμων και πολλά ακόμα, βάσει των απαιτήσεων της νομοθεσίας τροφίμων των Η.Π.Α.

Η BQC ευχαριστεί θερμά τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας της εταιρείας μας αλλά και για την ενεργή και επιτυχή συμμετοχή τους.

Δέσμευσης μας, η πραγματοποίηση μελλοντικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Διαβάστε Περισσότερα για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) for Human Food