Η Tehran Construction Engineering πιστοποιήθηκε από την BQC

Η Tehran Construction Engineering πιστοποιήθηκε από την BQC

H BQC εκπροσωπούμενη από τον συνεργάτη της στο Ιράν, κ. Alireza Shafiee, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την πιστοποίηση του Οργανισμού «Tehran Construction Engineering» σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & OHSAS 18001:2007, σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό τη συνεχή παρουσία της στη χώρα του Ιράν από το 2012.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε στις 21/01/2019 ειδική εκδήλωση απονομής του Integrated Management System (IMS) πιστοποιητικού για τα παραπάνω πρότυπα, στα γραφεία του Οργανισμού. Το πιστοποιητικό παραδόθηκε από τον κ. Alireza Shafiee, στον πρόεδρο κ. Μohammad Τaheri, παρουσία πολλών στελεχών του Οργανισμού.

Ο οργανισμός «Tehran Construction Engineering», εκμεταλλευόμενος νόμιμους πόρους και δυνατότητες που του δίνονται, ενισχύει τον εγχώριο τεχνικό κλάδο, προάγοντας το επάγγελμα του μηχανικού και ενισχύοντας τον ιρανικό πολιτισμό και τις αξίες τους στην αρχιτεκτονική και στην αστικοποίηση.

Ο οργανισμός, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση του επιπέδου ικανοποίησης των ενδιαφερομένων μελών, θέτει ως προτεραιότητα τη συνεχή βελτίωση των συστημάτων διαχείρισης των υπηρεσιών, της προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας και ασφάλειας σε χώρους εργασίας και με την απόκτηση των αντίστοιχων πιστοποιητικών αποδεικνύει τις αρχές του και επιτυγχάνει τους στόχους του.