Η Gulf Bio Analytical LLC πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015

Η Gulf Bio Analytical LLC πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015

H BQC ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την πιστοποίηση του Οργανισμού Gulf Bio Analytical LLC σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2015, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική παρουσία της στις χώρες της Μέσης Ανατολής.

Η επιλογή αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς αποτελεί μια ακόμα έμπρακτη αναγνώριση της αξιοπιστίας και αναγνωρισιμότητας που φέρει το όνομα της BQC, καθώς η Gulf Bio Analytical LLC κατέχει ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων εργαστηριακών λύσεων σε βιομηχανίες της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ινδίας.

Λίγα λόγια για την Gulf Bio Analytical LLC

Η Gulf Bio Analytical LLC εδρεύει στο Dubai από το 1999 και μέσα στην 1η δεκαετία από την ίδρυσή της ανέπτυξε ένα μεγάλο δίκτυο παραρτημάτων στις χώρες του Κόλπου, από όπου εξυπηρετεί άμεσα τις ανάγκες του ολοένα και αυξανόμενου πελατολογίου της. Με εργατικό δυναμικό άνω των 200 ατόμων και αντιπροσωπεύοντας κορυφαίους κατασκευαστές στον κλάδο του επιστημονικού και αναλυτικού εξοπλισμού παγκοσμίως είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της Gulf Bio Analytical LLC στη μεγαλύτερη Β2Β εργαστηριακή έκθεση που διοργανώνεται παγκοσμίως, την ArabLab 2019. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο του Dubai στις 12 – 14 Μαρτίου 2019, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 εκθέτες και προσέλκυσε 11.000 επισκέπτες από 101 χώρες παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα για την Gulf Bio Analytical LLC.