Η BQC πιστοποίησε την iTrack Services ΕΠΕ

Η BQC πιστοποίησε την iTrack Services ΕΠΕ

H BQC υλοποίησε ακόμα ένα σημαντικό έργο, πιστοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεματικής στην Ελλάδα, την iTrack Services Ε.Π.Ε., με βάση το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η iTrack Services Ε.Π.Ε., μια εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στον χώρο, καθώς παρέχει υπηρεσίες τηλεματικής σε μεγάλες εταιρείες όπως η Nestle, η Hertz και η Interamerican, αλλά και σε πολλούς Δήμους της χώρας μας, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και επιβεβαιώνει την τεχνική επάρκεια και την αξιοπιστία που φέρει το όνομα της BQC.

Λίγα λόγια για την iTrack Services Ε.Π.Ε.

Το iTrack.gr ανήκει στην εταιρεία Γεντέκος Θ. Α.Ε., μια εταιρεία με 30 χρόνια λαμπρή ιστορία και διακεκριμένο ήθος στο χώρο των επιχειρήσεων. Από το έτος 2006 η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί και στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας με το iTrack.gr. Η ομάδα που έχει σχεδιάσει και υποστηρίζει σήμερα το iTrack.gr αποτελείται από διδάκτoρες μηχανικούς του Ε.Μ.Π. με σημαντική εξειδίκευση και εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Η επιλογή της εταιρείας να συνεργαστεί με τους καλύτερους δικαιώνεται καθημερινά τόσο από τους απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες της όσο και από τις διακρίσεις που λαμβάνει η iTrack σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για την iTrack Services Ε.Π.Ε.