Η BQC πιστοποίησε την COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS - K. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η BQC πιστοποίησε την COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS - K. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

H BQC ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την πιστοποίηση της εταιρείας COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS - K. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., μιας από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο των χημικών απορρυπαντικών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2015.

Η συνεργασία με την COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS - K. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., μιας εταιρείας με έτη εξειδίκευσης στον τομέα των χημικών προϊόντων καθαρισμού, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Λίγα λόγια για την COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS

Η εταιρεία COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS - K. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ιδρύθηκε το 1990 από τον Μπαρμπουνάκη Κωνσταντίνο. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Ηλιούπολη, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου βρίσκεται και η παραγωγική μονάδα της. Δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία απορρυπαντικών και χημικών προϊόντων καθαρισμού, κατάλληλων τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση. Μέσα στο πλαίσιο της δράσης της, ανήκει η κατ’ αποκλειστικότητα, εισαγωγή και πώληση επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών από την κορυφαία Ιταλική εταιρεία Fabar. Μερικοί από τους πελάτες που επιλέγουν την COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS - K. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της είναι: η Βουλή των Ελλήνων, το Πολεμικό Ναυτικό, ο ΟΠΑΠ, η ΕΥΔΑΠ και ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετάνια και Χίλτον Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα για την COBART CHEMICALS BARBOUNAKIS