Η ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε. πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015

Η ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε. πιστοποιήθηκε από την ΒQC σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015

H BQC ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την πιστοποίηση της εταιρείας ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε. μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον χώρο των ειδών μπάνιου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2015.

Η συνεργασία με την ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε., μια εταιρεία με μακροχρόνια εμπειρία στην αγορά ειδών μπάνιου, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Λίγα λόγια για την ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε.

Η ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε. ιδρύθηκε το 2012. Αποτελεί μέλος σύμπραξης με μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στον χώρο των ειδών μπάνιου, την TEMA – SIAMP Monaco που και αυτή με την σειρά της είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολύ γνωστού brand name. Η TEMA – SIAMP Monaco με 40 χρόνια παραγωγικής εμπειρίας εδραιώθηκε παρέχοντας υπηρεσίες marketing και after – sales στους πελάτες της. Η ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε. έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και βασικό της αντικείμενο, είναι το χονδρικό εμπόριο σε ολοκληρωμένες λύσεις ειδών μπάνιου. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος και προμηθευτής προϊόντων, των παρακάτω οίκων εξωτερικού: ΤΕΜΑ SIAMP MONACO, CREAVIT, CORONA, PERA SERAMIK.

Διαβάστε περισσότερα για την ΤΕΜΑ ΕΛΛΑΣ Α. Ε.