Η BQC πιστοποίησε την Dionyssomarble - Dionyssomarble S. A. σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015

Η BQC πιστοποίησε την Dionyssomarble - Dionyssomarble S. A. σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 9001:2015

H BQC ανακοινώνει με υπερηφάνεια την πιστοποίηση της ηγετικής ελληνικής εταιρείας Dionyssomarble - Dionyssomarble S. A., σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015. Πεδίο δραστηριοποίησής της εταιρείας είναι η παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου και λοιπών διακοσμητικών πετρωμάτων.

Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε η Dionyssomarble - Dionyssomarble S. A., μας τιμά ιδιαιτέρως και υπογραμμίζει εμπράκτως την σταθερά ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μας.

Λίγα λόγια για την η Dionyssomarble - Dionyssomarble S. A.

Η Α.Ε.Β.Ε. Λατομείων Μαρμάρου Διονύσου - Πεντέλης ιδρύθηκε από τους αδελφούς Λεόντιο και Ιωάννη Αργυρούδη το 1949 με σκοπό την αξιοποίηση του κοιτάσματος λευκού μαρμάρου στο Διόνυσο Αττικής. Έκτοτε, εκτός από την εξόρυξη και εμπορία όγκων μαρμάρου, έχει αναπτύξει πολλές δραστηριότητες με καθετοποίηση της παραγωγής στο Διόνυσο και παραγωγή και άλλων συναφών οικοδομικών υλικών. Κατέχει ηγετική θέση μεταξύ των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου και λοιπών διακοσμητικών πετρωμάτων. Η εταιρεία με την ιστορική της διαδρομή έχει καταξιωθεί τόσο στην στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το όνομά της είναι συνυφασμένο με την φερεγγυότητα, τη συνέπεια και τη συνέχεια στους τομείς που δραστηριοποιείται. Μέριμνα για το περιβάλλον, τις αξίες και το όραμα στον κλάδο της υπόγειας εξόρυξης μαρμάρου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.dionyssomarble.com/gr