Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης

Η BQC πιστοποίησε την GLOBAL INSPECTION SERVICES

H BQC υλοποίησε ακόμα ένα σημαντικό έργο, πιστοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Πραγματογνωμοσύνης στην Ελλάδα, την GLOBAL INSPECTION SERVICES, με ευρύ πεδίο δραστηριοποίησης σε ποικίλους κλάδους κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015.

Η GLOBAL INSPECTION SERVICES είναι μια εταιρεία με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία στον χώρο παροχής υπηρεσιών πραγματογνωμοσύνης σε: Οχήματα, Πλοία & Κοντέινερ, Υγρών & Ξηρών Φορτίων. Η έμπρακτη εμπιστοσύνη της GLOBAL INSPECTION SERVICES μας χαροποιεί ιδιαίτερα και επιβεβαιώνει την τεχνική επάρκεια και την αξιοπιστία που φέρει το όνομα της BQC.

Λίγα λόγια για την GLOBAL INSPECTION SERVICES

Η GLOBAL INSPECTION SERVICES ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μια από τις παλαιότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των: πετρελαίου, χημικών, Αγροτικών Βιομηχανιών, Βιομηχανιών Τροφίμων, Βιομηχανικών Υπηρεσιών, Υπηρεσιών Μεταλλευμάτων, Υπηρεσιών Πετρελαίου, Υπηρεσίες Διευκόλυνσης του Εμπορίου, εταιρειών του κλάδου των αυτοκινήτων, του κλάδου των Εμπορευματοκιβωτίων, Αέριων Καυσίμων και Χημικών καθώς και Υπηρεσίες εις την Ναυτιλία.

Περισσότερα για την GLOBAL INSPECTION SERVICES