Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης

Η BQC πιστοποίησε το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ»

Η BQC, ως ευαίσθητος δέκτης στο απαράμιλλής σημασίας του ιατρικού έργου που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο της χώρας μας, το Τζάνειο Γ.Ν.Π., εκφράζει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή που νιώθει ως ο επιλεγμένος Φορέας Πιστοποίησης για την πιστοποίηση των επτά ιατρικών Τμημάτων του Τζάνειου Γ.Ν.Π. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015.

Ο Γενικός Διευθυντής της BQC, κ. Τηλέμαχος Αγγελίτσας, παρευρέθηκε στην τελετή απονομής του πιστοποιητικού της BQC, παραδίδοντας ο ίδιος τα πιστοποιητικά, με την παρουσία του Διοικητικού, Ιατρικού και Νοσηλευτικού ανθρωπίνου δυναμικού του Τζάνειου Γ.Ν.Π..

Λίγα λόγια για το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά

Ιδρύθηκε κατόπιν δωρεάς του εμπόρου Νικήτα Τζάννη ή Τζαννέ από τα Κύθηρα, Δημότη Πειραιά. Ο θεμέλιος λίθος ετέθη το 1864. Λειτούργησε το 1873 ως Αδελφάτο και με το Ν. 1467/42 ως Ν.Π.Δ.Δ., ανεξάρτητο από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πειραιά. Η μελέτη κατασκευής, η συγκρότηση και η λειτουργία του, έγινε με την φροντίδα του Πειραιώτη Καθηγητή της Φαρμακολογίας και Παθολογικής Ανατομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Αφεντούλη. Το 1927 λειτούργησε νέα πτέρυγα ως Μαιευτήριο. Το 1934 ανεγέρθη νέα πτέρυγα, που λειτούργησε ως Χειρουργικό Τμήμα, το Σαλιπούλειο, δωρεάς Δημητρίου Σαλιπούλα. Το 1971 εγκαινιάσθηκε το νέο εξαώροφο σύγχρονο κτίριο, στη θέση του προηγούμενου Νοσοκομείου. Από το 1986 μεταφέρθηκαν ορισμένα Τμήματα στο Κέντρο Μητέρας Παιδιού, το οποίο λειτουργεί ως παράρτημα του Νοσοκομείου, σε μισθωμένο οίκημα επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 83.

Περισσότερα για το Τζάνειο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά