Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης

Η BQC πιστοποίησε την εταιρεία POT & PAN FOOD SERVICES

Η εταιρεία POT & PAN FOOD SERVICES αποτελεί μια ακόμη αξιοσημείωτη προσθήκη στο ενεργό πελατολόγιο της BQC, καθώς μας εμπιστεύθηκε για την πιστοποίηση της σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα: ISO 9001, 14001, 22000 & OHSAS 18001.

Η Pot & Pan Food Services αποτελεί μια εκ των κορυφαίων ελληνικών εταιρειών στον κλάδο του τροφίμου. Το ενεργό πελατολόγιό της αριθμεί πολλές και σημαντικές εταιρείες όπως ενδεικτικά αναφέρονται: Unilever, Ikea, Superfast Ferries, Domino’s, AB, My Market.

Λίγα λόγια για την POT & PAN FOOD SERVICES

Η Pot & Pan Food Services ιδρύθηκε το 2001 και βρίσκεται στην Αυλίδα στην περιοχή της Βοιωτίας. Η τοποθεσία είναι στρατηγικά επιλεγμένη για την εγγύτητά της σε εύφορες περιοχές, δίπλα σε κτηνοτρόφους και παραγωγούς γεωργικών προϊόντων.

Αντικείμενο δραστηριότητας της Pot & Pan Food Services αποτελούν ο σχεδιασμός, η παραγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας κατεψυγμένων και φρέσκων, έτοιμων γευμάτων της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και Μεσογειακής διατροφής.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της Pot & Pan Food Services είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων. Η εταιρεία διαθέτει την τεχνογνωσία και τα τεχνικά μέσα, να προσφέρει εξαιρετικά και οικονομικά προσιτά, μαγειρεμένα γεύματα που έχουν τα ίδια πρότυπα ποιότητας και γεύσης με τα καλομαγειρεμένα σπιτικά φαγητά.

Περισσότερα για την Pot & Pan Food Services