Η εταιρεία Logicom Public Ltd  πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο κατά της Δωροδοκίας ISO 37001:2016 από την BQC.

Η BQC πιστοποίησε την εταιρεία Logicom Public Ltd.

Η εταιρεία Logicom Public Ltd αποτελεί μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιο της BQC, καθώς, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο κατά της Δωροδοκίας ISO 37001:2016. Η Logicom Public Ltd είναι η μητρική εταιρεία ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών, εισηγμένου στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και μέλος του δείκτη FTSE/CySE20. Η εμπιστοσύνη της στην BQC για την πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης κατά της Διαφθοράς που εφαρμόζει, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ηγετική θέση της BQC στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά τόσο στην πιστοποίηση σύμφωνα με το ISO 37001 όσο και στα υπόλοιπα πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης.

Λίγα λόγια για την Logicom Public Ltd.

Η Logicom ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1987 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 830 επαγγελματίες, παρέχοντας εξυπηρέτηση σε περισσότερους από 8.000 πελάτες μέσω των θυγατρικών εταιρειών της στην Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Λίβανο, Ιορδανία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Κατάρ και Ομάν, και του γραφείου πωλήσεων της, στη Μάλτα.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων του Ομίλου Logicom περιλαμβάνει: τη διανομή τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, την προμήθεια ολοκληρωμένων λύσεων τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας, περιλαμβανομένης της παροχής συμβουλευτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών μελέτης, σχεδιασμού, εγκατάστασης, υποστήριξης και συντήρησης λύσεων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, καθώς και επενδύσεις σε δύο μονάδες αφαλάτωσης (που καλύπτουν το 50% περίπου των αναγκών της Κύπρου σε πόσιμο νερό) και στη Demetra Holdings PLC, που δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση και ανάπτυξη ακινήτων, στην κατασκευή και λειτουργία σταθμών αφαλάτωσης και σε επενδύσεις σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Διαβάσετε περισσότερα για την Logicom Public Ltd