Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία EUROLINK SURVEY AGENCY εμπιστεύθηκε την BQC για την πιστοποίηση της σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001

Η BQC πιστοποίησε την εταιρεία EUROLINK SURVEY AGENCY

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία EUROLINK SURVEY AGENCY εμπιστεύθηκε την BQC για την πιστοποίηση της σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001.

Η EUROLINK SURVEY AGENCY ιδρύθηκε το 1984 με σκοπό να παρέχει στην τοπική Ελληνική Ναυτιλιακή Βιομηχανία, μια άμεση και αξιόπιστη υπηρεσία θαλάσσιων συμβουλευτικών υπηρεσιών και ερευνών. Η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί και μέχρι σήμερα διεξάγει εργασίες έρευνες όχι μόνο για τοπικούς πελάτες αλλά και για μεγάλο αριθμό πολυεθνικών εταιρειών παγκοσμίως.

Σήμερα, στις χώρες του παγκόσμιου χάρτη που δραστηριοποιείται, είναι η Ελλάδα & όλα της τα λιμάνια, η Δυτική & Ανατολική Ακτή στη Νότια Αμερική, η Δυτική & Βόρεια Αφρική, η Βαλτική Θάλασσα & η Άπω Ανατολή.

Το σύνολο των υπηρεσιών της περιλαμβάνει τεχνικές επιθεωρήσεις, έρευνες πλοίου, ελέγχους ποσότητας, προσδιορισμό ποσότητας, ανάλυση και δοκιμή, δειγματοληψία, έρευνα μεταφοράς φορτίου, έρευνα ασφάλισης, επιθεώρηση ορυκτών, επιθεώρηση εμπορευματοκιβωτίων, ISPS. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Αιγάλεω Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα για την EUROLINK SURVEY AGENCY