Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης

Η BQC πιστοποίησε το Τμήμα Διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Το τμήμα διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, εμπιστεύθηκε την BQC για την πιστοποίηση του, σύμφωνα με το διεθνές Πρότυπο ISO 22000.

Η πιστοποίηση του τμήματος διατροφής του Γ.Ν.Τ., σύμφωνα με το Πρότυπο ISO 22000, επισφραγίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την άρτια μέριμνα του για την προετοιμασία και την παροχή ποιοτικών και υγιεινών γευμάτων για το σύνολο των ασθενών και του ανθρωπίνου δυναμικού του νοσοκομείου.

Γενικά για το Γ.Ν.Τ.

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων εδρεύει στην πόλη των Τρικάλων. Κατασκευάστηκε το 1950 και αρχικά ήταν δυναμικότητας 60 κλινών. Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών υγείας οδήγησε το 1986 στην τροποποίηση του οργανισμού και στη σημαντική αύξηση των κλινών από 60 σε 220. Το 1997 ανεγέρθηκε το νέο κτίριο, προσαρμοσμένο στις νέες ανάγκες του νομού για ποιοτικότερες και περισσότερες παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Το κτίριο παραδόθηκε προς χρήση το 2006 πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Το υπάρχον κτίριο του Γ.Ν.Τ. είναι δυναμικότητας 300 κλινών, με κτιριακή επιφάνεια 34.152,00 m2 σε έκταση οικοπέδου 2.184,2 m2. Στην αρμοδιότητά του υπάγονται τρία Κέντρα Υγείας και τριαντάτέσσερα Περιφερειακά Ιατρεία.

Διαβάστε περισσότερα για το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων