Η BQC ενδιαφέρεται να προσλάβει Επιθεωρητή Συστημάτων Διαχείρισης

H BQC πιστοποίησε την Ergoman

Η BQC συνεχίζει την ανοδική της πορεία σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών που προφέρουμε, επεκτείνει συνεχώς το πελατολόγιο μας σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς και εταιρικούς κλάδους.

Παρατηρώντας ότι το σύνολο των επιχειρήσεων και τον οργανισμών που μας εμπιστεύονται, είναι κορυφαίες στον τομέα τους, αισθανόμαστε ικανοποίηση για την έμπρακτη αναγνώριση σε ό,τι έχουμε κατακτήσει και τεράστια ευθύνη για συνεχή και σταθερά ανοδική βελτίωση του συνόλου των υπηρεσιών μας.

Η πρόσφατη προσθήκη της εταιρίας Ergoman στο ενεργό πελατολόγιο της BQC, επισφραγίζει ακόμα περισσότερο την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει στον κλάδο της πιστοποίησης.

Αναφορικά με την Ergoman

Η Ergoman δραστηριοποιείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας πληροφοριών και συνολικά στην ψηφιακή μεταμόρφωση των επιχειρηματικών διαδικασιών των πελατών της.

Έχει συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στον τεχνολογικό και τηλεπικοινωνιακό κλάδο, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Το χαρακτηριστικό που την διαφοροποιεί στον τομέα της, είναι ο μεγάλος αριθμός λύσεων που προσφέρει εξατομικευμένα σε κάθε πελάτη, ανάλογα με την αγορά στην οποία κινείται και τις ανάγκες που παρουσιάζει, καθώς και το ιστορικό που έχει σε μεγάλα έργα που έχει αναλάβει.

Διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα και την Γερμανία και είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Στους συνεργάτες της βρίσκονται οι ακόλουθες εταιρείες: IBM, Cisco, The Quality Group, One Access, Ucopia, Ruckus, Jacada και GIP Engineering.

Περισσότερα για την Ergoman