H BQC πιστοποίησε την ZAGARITIS SECURITY GROUP για ISO 9001:2015

H BQC πιστοποίησε την ZAGARITIS SECURITY GROUP

Η ZAGARITIS SECURITY GROUP εμπιστεύθηκε την BQC και πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ISO 9001:2015 – Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας.

Πρόκειται για μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών φύλαξης & ασφαλείας στην Ελλάδα. Με γνώμονα τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, αλλά και την απόλυτη εχεμύθεια και ακεραιότητα, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φροντίζει ώστε οι πελάτες της να νιώθουν ασφάλεια, προστασία και διαρκή κάλυψη. Έτσι χτίζουν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προσαρμόζουν τη στρατηγική τους στις εκάστοτε ανάγκες τους και διατηρούν δεσμούς που αντέχουν στο χρόνο.

Στην ZAGARITIS SECURITY GROUP επενδύουν συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό τους, το οποίο επιλέγουν με αυστηρά κριτήρια και στη συνέχεια το εκπαιδεύουν άρτια με βάση τις τελευταίες εξελίξεις. Επιπλέον, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες ως προς την παροχή υπηρεσιών η επιχείρηση Zagaritis group συμμετέχει ενεργά σε διαγωνισμούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα στον τομέα των καθαρισμών σε κτίρια Δήμων , Οργανισμών, Υπουργείων και Υπηρεσιών του Δημοσίου.

Περισσότερες Πληροφορίες εδώ.