Πιστοποίηση BeVeg

Πιστοποίηση BeVeg

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρότυπο έχει εφαρμογή σε οποιαδήποτε επιχείρηση εφοδιαστικής αλυσίδας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δραστηριότητας.

Οι απαιτήσεις που ορίζει, προορίζονται να ισχύουν για όλους τους οργανισμούς ή τμήματα αυτών, δημόσιους και ιδιωτικούς, ανεξάρτητα από τον τύπο, το μέγεθος και τη φύση τους ή τη γεωγραφική τοποθεσία.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αυτούς που επιθυμούν να δώσουν στον καταναλωτή τις πληροφορίες και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να καταναλώσει. Το λογότυπο του εμπορικού σήματος BeVeg σημαίνει ότι η έρευνά αποκαλύπτει ότι το προϊόν είναι ευθυγραμμισμένο με το "Vegan Standard".

Τί είναι η πιστοποίηση BeVeg?

Για να διασφαλιστεί η διασφάλιση ποιότητας vegan, η BeVeg απαιτεί από τις εταιρείες να αποκαλύπτουν όλα τα συστατικά, τις διαδικασίες και τα εμπορικά μυστικά.

Ο βιγκανισμός αυξάνεται κατά μέσο όρο 1500% το χρόνο και συχνά είναι ο #1 όρος αναζήτησης στο google στις αστικές πόλεις. Αναμφισβήτητα, ο vegan, ο φυτικός τρόπος ζωής πολλαπλασιάζεται, και επομένως, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η παγκόσμια αγορά για δεοντολογικά συσκευασμένα και επισημασμένα τρόφιμα προβλέπεται να είναι μια βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε λίγα μόλις χρόνια.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πιστοποιηθεί με βάση την πιστοποίηση BeVeg έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726.

Η BQC είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και τα Πιστοποιητικά που εκδίδει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Οι επιθεωρητές της BQC αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν επιχειρηματικό συνεργάτη ώστε να επιτυγχάνονται επιθεωρήσεις με μεγάλη εξειδίκευση, αναλυτικά αποτελέσματα και Υψηλή προστιθέμενη Αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Τα οφέλη που προσφέρει

Καταναλωτική Εμπιστοσύνη η οποία επιτρέπει στον καταναλωτή να γνωρίζει ποιες μάρκες είναι φιλικές προς τους Vegan, γεγονός που αυξάνει τις πωλήσεις σας.

Η πιστοποίηση αποτελεί στοιχείο Προστιθέμενης Αξίας προς τους πελάτες, αφού η εφαρμογή & Πιστοποίηση του Προτύπου, δημιουργεί μία αίσθηση Υπευθυνότητας και Σεβασμό προς αυτούς.

Άμεση και γρήγορη πληροφόρηση στον καταναλωτή, μέσω της ετικέτας.

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!