Πιστοποίηση ΕΝ 17226 : 2023

Πιστοποίηση ΕΝ 17226 : 2023

Σε ποιους απευθύνεται
  • Το ΕΝ 17226 : 2023 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, οι οποίοι εμπίπτουν στην ευρύτερη κατηγορία των ινστιτούτων ομορφιάς, ανεξάρτητα από τον τύπο, το μέγεθός και την τοποθεσία παροχής τους.
  • Το πρότυπο ΕΝ 17226 : 2023 καθορίζει τις απαιτήσεις και ορίζει τις μεθόδους, για την ορθή χρήση υπηρεσιών, από τους επαγγελματίες των ινστιτούτων αισθητικής.
  • Στηρίζεται σε βασικές αρχές ασφάλειας και υγιεινής, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης προσωπικού, υποχρεώσεις της διοίκησης και τεχνικές ελέγχου, συμμόρφωσης και βελτίωσης σχέσεων με τους προμηθευτές.

Τί είναι το ΕΝ 17226 : 2023

Το πρότυπο EN 17226 : 2023, καθορίζει τις απαιτήσεις και ορίζει τις μεθόδους, για την ορθή χρήση υπηρεσιών, από τους επαγγελματίες των ινστιτούτων αισθητικής. Οι προαναφερθείσες υπηρεσίες, αναφέρονται στην παροχή περιποιήσεων ομορφιάς, ανεξαρτήτως τοποθεσίας παροχής τους. Το πιστοποιητικό, αποδεικνύει την επάρκεια παροχής ανάλογων υπηρεσιών, από επαγγελματία αισθητικό.

Ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ασφάλεια των πελατών, κατά τη διάρκεια εφαρμογής, οποιασδήποτε περιποίησης ομορφιάς. Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο ινστιτούτο αισθητικής, περιορίζονται στα επαγγελματικά προσόντα που διαθέτουν ατομικά οι αισθητικοί και τα οποία οφείλουν να έχουν αποκτηθεί, από αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πιστοποιηθεί με βάση την πιστοποίηση EN 17226:2023 έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726.

Η BQC είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και τα Πιστοποιητικά που εκδίδει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Οι επιθεωρητές της BQC αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν επιχειρηματικό συνεργάτη ώστε να επιτυγχάνονται επιθεωρήσεις με μεγάλη εξειδίκευση, αναλυτικά αποτελέσματα και Υψηλή προστιθέμενη Αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Τα οφέλη που προσφέρει

Ακριβείς απαιτήσεις και μεθόδοι για τη σωστή χρήση υπηρεσιών από επαγγελματίες των ινστιτούτων αισθητικής.

Το πιστοποιητικό προβάλλει την επάρκεια παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών από επαγγελματία αισθητικό.

Επιδιώκεται η προστασία και ασφάλεια των πελατών κατά τη διάρκεια κάθε διαδικασίας περιποίησης ομορφιάς.

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!