Πιστοποίηση ISO 22301:2019

ISO 22301:2019 - Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

Σε ποιους απευθύνεται
  • Το ISO 22301:2019 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, ανεξάρτητα από τον τύπο τους, το μέγεθός τους και τη δραστηριότητα ή τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχουν.
  • Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε αυτούς που επιθυμούν να αναπτύξουν νέες μεθόδους και πρακτικές για τη διαχείριση έκτακτων και μη αναμενομένων καταστάσεων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή λειτουργίας τους και διασφαλίζοντας μια κατάσταση ετοιμότητας και ελέγχου.

Τι είναι το ISO 22301:2019

Το ISO 22301:2019 είναι το Διεθνές Πρότυπο για την Επιχειρησιακή Συνέχεια (Business Continuity Management System) και περιγράφει την ικανότητα ενός Οργανισμού να ανταπεξέλθει σε ενδεχόμενες απειλές, έκτακτες καταστάσεις και μη αναμενόμενες συνθήκες, συνεχίζοντας την παροχή των υπηρεσιών ή των προϊόντων του σε αποδεκτά επίπεδα.

Τι είναι η Επιχειρησιακή Συνέχεια

Με τον όρο Επιχειρησιακή Συνέχεια νοείται η ικανότητα ενός Οργανισμού να συνεχίζει την επαγγελματική του δραστηριότητα παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών έπειτα από ένα αποδιοργανωτικό συμβάν καθώς και να προσαρμόζεται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πιστοποιηθεί με βάση το Πρότυπο Πιστοποίησης ISO 22301:2019 έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726

Η BQC είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και τα Πιστοποιητικά που εκδίδει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Οι επιθεωρητές της BQC αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν επιχειρηματικό συνεργάτη ώστε να επιτυγχάνονται επιθεωρήσεις με μεγάλη εξειδίκευση, αναλυτικά αποτελέσματα και Υψηλή προστιθέμενη Αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Τα οφέλη που προσφέρει

Επιχειρησιακή Συνέχεια χωρίς διακοπές λόγω έκτακτων γεγονότων.
Προσδιορίζει τους πιθανούς κινδύνους και προβλέπει την επιτυχή διαχείρισή τους.

Διασφαλίζει την επαναφορά στην αρχική κατάσταση αμέσως μετά από έκτακτες καταστάσεις.
Προσθέτει Συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών, ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Αποτελεί στοιχείο Προστιθέμενης Αξίας προς τους πελάτες αφού η τήρηση & Πιστοποίηση του Προτύπου δείχνει Υπευθυνότητα και Σεβασμό προς αυτούς.

Αυξάνει την Ασφάλεια εντός του Οργανισμού.
Μειώνει πιθανά κόστη από εσωτερικούς ή και εξωτερικούς ελέγχους και μειώνει το ύψος των ασφαλίστρων για την περίπτωση διακοπών λειτουργίας.

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!