Πιστοποίηση ISO 29993

ISO 29993 - Σύστημα Διαχείρισης Υπηρεσιών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης

Σε ποιους απευθύνεται
  • Το ISO 29993 αφορά εκπαιδευτικούς οργανισμούς μη τυπικής εκπαίδευση, δηλαδή οποιαδήποτε οργανωμένη μορφή εκπαίδευσης που στοχεύει σε συγκεκριμένο ακροατήριο, αλλά δεν αποτελεί μέρος του τυπικού εκπαιδευτικού συστήματος.
  • Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οργανισμοί όπως Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Φροντιστήρια Εκμάθησης Η/Υ, ΙΕΚ, ΚΕΚ, Εκπαιδευτικά Κέντρα, Κολλέγια, Ωδεία, Σχολές Χορού, Σχολές Πολεμικών Τεχνών, κλπ.
  • Επιπλέον, ως μη τυπική εκπαίδευση χαρακτηρίζεται και η ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση με τη διεξαγωγή εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Χαρακτηριστικό της μη τυπικής εκπαίδευσης είναι η απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου σε εθνικό επίπεδο.

Τι είναι το ISO 29993

Το ISO 29993 παρέχει τις κατευθυντήριες γραμμές που χρειάζεται ένας οργανισμός τόσο για τη διαχείριση του συστήματος ποιότητας, όσο και για τη διαχείριση των πόρων, του ρίσκου και των κινδύνων.

Το ISO 29993 είναι ένα Διεθνές Πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Υπηρεσιών Μη Τυπικής Εκπαίδευσης και έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της μη τυπικής εκπαίδευσης.

Ο έλεγχος της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση η βελτίωσή της, αποτελεί σημαντικό όφελος για τις επιχειρήσεις εκείνες που παρέχουν συνεχή επαγγελματική κατάρτιση στους εργαζομένους.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πιστοποιηθεί με βάση το Πρότυπο Πιστοποίησης ISO 29993 έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726

Η BQC είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και τα Πιστοποιητικά που εκδίδει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα. Η BQC συνεργάζεται με πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο. Οι επιθεωρητές της BQC αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν επιχειρηματικό συνεργάτη ώστε να επιτυγχάνονται επιθεωρήσεις με μεγάλη εξειδίκευση, αναλυτικά αποτελέσματα και Υψηλή προστιθέμενη Αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Τα οφέλη που προσφέρει

Τα οφέλη που προκύπτουν από την πιστοποίηση κατά ISO 29993 είναι πολλαπλά. Με την εφαρμογή των απαιτήσεων του Προτύπου βελτιώνεται συστηματικά η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, καθιερώνεται η διαφάνεια στις υπηρεσίες μάθησης.

Αυξάνεται η ανταγωνιστική ικανότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, αναπτύσσεται η μαθητοκεντρική εκπαίδευση, οι ανάγκες των εκπαιδευομένων αποκτούν κεντρικό ρόλο, βελτιώνεται η αξιολόγηση των υπηρεσιών.

Καθιερώνεται ο συνεχής έλεγχος των διαδικασιών μάθησης. Η εκπαίδευση συμβάλει στην επιχειρηματική ανάπτυξη.

Παρέχοντας όλα αυτά το πρότυπο ISO 29993 αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε οργανισμό που εφαρμόζει τις αρχές του.

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!