Πλαίσιο Κυβερνο-Υγιεινής για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Πλαίσιο Κυβερνο-Υγιεινής για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ)

Σε ποιους απευθύνεται
  • To Πλαίσιο Κυβερνο-Υγιεινής για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), όπως αυτό έχει σχεδιαστεί από την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας Κύπρου (ΑΨΑ) και το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Κυβερνοασφάλειας (NCC-CY), αφορά όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Κύπρου, όπως αυτές ορίζονται από την Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με ημερομηνία 06/05/2003 και με αρ. 2003/361/ΕΚ 4.
  • Συγκεκριμένα, οφείλουν να απασχολούν λιγότερο από 250 άτομα και ετήσιο κύκλο εργασιών, μικρότερο ή ίσο των 50 εκατομμυρίων ευρώ (ή ≤ € 43 εκατ. Ετήσιου συνολικού ισολογισμού).

Τι είναι το Πλαίσιο Κυβερνο-Υγιεινής

Το NCC-CY διαφυλάσσει, διατηρεί και ενισχύει το επιπέδο Κυβερνοασφάλειας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μια από τις δράσεις του NCC-CY είναι η στήριξη της κοινότητας στην παραγωγή καινοτομίας, αλλά και η ενίσχυση και η ανάπτυξη της Κυβερνοασφάλειας κυρίως στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ), με απώτερο σκοπό να καταστεί η Κυπριακή Δημοκρατία πρωτοπόρος στον τομέα της Κυβερνοασφάλειας, διασφαλίζοντας έναν αξιόπιστο και προστατευμένο κυβερνοχώρο για όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να πιστοποιηθεί με βάση το Πλαίσιο Κυβερνο-Υγιεινής για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις έρχεται σε επαφή με την BQC, και αφού ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο, συμπληρώνει και αποστέλλει την αίτηση πιστοποίησης με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax στο 2112213726.

Η BQC είναι Διαπιστευμένη από το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Κυβερνοασφάλειας Κύπρου (NCC-CY) και τα Πιστοποιητικά που εκδίδει είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Η BQC διαθέτει πιστοποιημένους επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες διασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη γνώση και εμπειρία σε οποιοδήποτε αντικείμενο.

Οι επιθεωρητές της BQC αντιμετωπίζουν κάθε πελάτη σαν επιχειρηματικό συνεργάτη ώστε να επιτυγχάνονται επιθεωρήσεις με μεγάλη εξειδίκευση, αναλυτικά αποτελέσματα και Υψηλή προστιθέμενη Αξία για κάθε επιχείρηση.

 

Τα οφέλη που προσφέρει

Το NCC-CY προσδίδει υπεραξία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, καθώς συμβάλλει στην προάσπιση του επιπέδου Κυβερνοασφάλειας σε αυτές.

Διαφυλάσσεται η ορθή λειτουργία και η απρόσκοπτη συνέχεια και ανάπτυξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

To Πλαίσιο Κυβερνο-Υγιεινής για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ) παρέχει ένα σημαντικό εργαλείο πρόληψης, συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της εμπιστοσύνης των πελατών των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες τάσεις και μέθοδοι της αγοράς, προσδίδοντας σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια Μικρομεσαία Επιχείρηση.

Προτεινόμενοι Συνδυασμοί ISO
ISO 9001 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση

ISO 9001:2015

Σύστημα

Διαχείρισης Ποιότητας

Το ISO 9001 είναι από τα πλέον διαδεδομένα Διεθνή πρότυπα ποιότητας.

Περισσότερα για τo ISO 14001

Πιστοποίηση

ISO 14001:2015

Σύστημα

Περιβαλλοντικής Διαχείρισης

Το ISO 14001 είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο πρότυπο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Περισσότερα για το ISO 45001

Πιστοποίηση

ISO 45001:18

Σύστημα Διαχείρισης

της Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία

Το ISO 45001:2018 είναι το νέο διεθνές πρότυπο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
Πληκτρολογήστε το όνομα σας:!
Παρακαλώ γράψτε το email!
Πληκτρολογήστε το θέμα!
Πληκτρολογήστε το μήνυμα σας!